FORUM
[Date importante pentru organizare]
Planul Forumului

Odată cu lansarea publică a Forumului Studenților Români de Pretutindeni, toată echipa de organizare va lucra activ pentru ca totul să funcționeze conform planului și programului următor, scopul final fiind oferirea participanților a unui spațiu deschis unde să-și expună ideile cu privire la viitorul României. Astfel, programul premergător forumului este următorul:

[FORUMUL]
Următorul Deadline

Până la 5 Mai 2021

Preînscriere
Preînscriere
Toți cei interesați de eveniment vor putea beneficia de surprizele pe care echipa de organizare le-a pregătit, dar și de un update regulat cu privire la ce se mai întâmplă cu organizarea Forumului.

5 Mai - 1 Iunie 2021

Înscriere Moderatori
Moderatorii vor avea șansa de a se înscrie înaintea membrilor de comitete. Motivul este faptul că ei au un rol important în tot procesul de alegere a subiectelor de dezbateri.

25 Iunie 2021

Anunțare Subiecte Dezbatere
Anunțare Subiecte Dezbatere
Subiectele de dezbatere specifice fiecărui comitet vor fi anunțate după ce echipa de moderatori a terminat alcătuirea acestora. Odată finalizate, putem deschide înscrierea membrilor.

25 Iunie - 5 August 2021

Extindere Înscriere Membri
Extindere Înscriere Membri
Membrii, în număr de aproximativ o sută, se pot înscrie pe o perioadă în care selecția se va face de către echipa de organizare pe măsură ce aplicațiile sunt trimise.

26 - 30 August 2021

FORUMUL
FORUMUL
Forumul va avea loc în preajma datei la care acum 150 de ani avea loc primul congres al studenților români de pretutindeni, la Putna. Activitatea principală va fi dezbaterea subiectelor de interes pentru generația noastră, generând soluții vor fi înmânate autorităților și folosindu-ne de influența asociațiilor care au conceput Forumul, acestea vor fi transformat în politici publice.