FORUM
[Date importante pentru organizare]
Planul Forumului

Odată cu lansarea publică a Forumului Studenților Români de Pretutindeni, toată echipa de organizare va lucra activ pentru ca totul să funcționeze conform planului și programului următor, scopul final fiind oferirea participanților a unui spațiu deschis unde să-și expună ideile cu privire la viitorul României. Astfel, programul premergător forumului este următorul:

[FORUMUL]
Numărătoarea inversă până când dăm start #FSRP2024

10 Aprilie - 1 Mai 2024

Înscriere Moderatori
Înscriere Moderatori
Moderatorii vor fi selectati înaintea membrilor de comitete, ei lucrând activ înaintea evenimentului pentru a stabili și cerceta subiectele de dezbatere.

Mai 2024

Anunțare Subiecte Dezbatere
Anunțare Subiecte Dezbatere
Subiectele de dezbatere specifice fiecărui comitet vor fi anunțate după ce echipa de moderatori a terminat alcătuirea acestora.

18 Mai - 15 August 2024

Înscriere Membrii
Înscriere Membrii
Membrii, în număr de aproximativ o sută, se pot înscrie pe o perioadă în care selecția se va face de către echipa de organizare pe măsură ce aplicațiile sunt trimise.

28 August - 4 Septembrie 2024

FORUMUL
FORUMUL
În cadrul Forumului, participanții, sub îndrumarea moderatorilor, vor dezbate timp de 5 zile subiecte de interes pentru generația noastră, realizând un document final sub formă de rezoluție. Rezoluția va fi înaintată către actorii principali ai subiectului dezbătut.